Vores formål:

At studere, praktisere og videregive de trin, der leder frem til psykisk modstandskraft i mødet med aggressiv og problemskabende adfærd

I det borgernære arbejde, definerer vi psykisk modstandskraft som:

-       Robusthed – at kunne stå fast på en værdig og ønskelig tilgang til borgeren

-       Courage – at have modet til, at navigere i følelsesmæssige svære situationer

-       Nærvær -  at kunne møde borgeren med oprigtighed og respekt

 

Vores mission:

At udvikle og opbygge indre ressourcer, psykisk modstandskraft  og følelsesmæssig balance er mcpherson-gruppen missionen for:

-       Den enkelte ansatte

-       Teamet

-       Ledelsen

-       Organisationen

 

Vores læring og træning:

Indholdet i vores formidling er evidensbaseret, praksisnært og let at integrere i den enkelte, teamets og organisationens dagligdag.

Vi formidler dette med fokus på de kerneområder, der i mødet med aggressiv og problemskabende adfærd, er anvendeligt for ansatte og deres ledere. Disse kerneområder er:

-       Håndtering af stress og følelsesmæssigt ubehag

-       Sind- og kropsharmonisering

-       Emotionel bevidsthed

-       Handlingsorienteret overblikHvem er vi?

Kevin McPherson:

Forfatter og specialist i aggressionshåndtering med fokus på, at aflæse og afkode menneskelig adfærd, især borgere med en problemskabende fremfærd.
Kevin har opnået sin viden gennem mange års arbejde i felten, bl.a. som livvagt for topchefer i erhvervslivet, beskyttelse af voldsramte kvinder og ikke mindst gennem sit arbejde i Retspsykiatrien og med skærmningsopgaver rundt om i landet.
Kevin har desuden undervist sikkerhedsfolk, private borgere og offentlige organisationer i Personlig Beskyttelse og psykisk modstandskraft siden 1991.

 

Sanne McPherson:

Daglig administration og kontakt til kunder
Har erfaringer fra bestyrelsesarbejde i boligforeninger og private virksomheder

 

Silas McPherson:

Medinstruktør og underviser

cand-mag i filosofi fra Aarhus universitet. Silas har igennem længere tid arbejdet frivilligt på væresteder for psykiatribrugere i Aarhus.
Ligeledes har han deltaget som med- underviser i de lærings- og trænings forløb (blandt andet ”Fra Truet Til Udfordret”) mcpherson-gruppen formidler til det offentlige.